Bericht versturen
SHENZHEN ANHANG TECHNOLOGY CO., LTD
E-mail sales@annhung.com TEL.: +86-755-89589401
Huis >
SHENZHEN ANHANG TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfprofiel

SHENZHEN ANHANG TECHNOLOGY CO., LTD

Allen voor Veilige Vlucht

  • CHINA SHENZHEN ANHANG TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfprofiel
  • CHINA SHENZHEN ANHANG TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfprofiel
  • CHINA SHENZHEN ANHANG TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfprofiel
  • CHINA SHENZHEN ANHANG TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfprofiel
  • CHINA SHENZHEN ANHANG TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfprofiel
  • CHINA SHENZHEN ANHANG TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfprofiel
  • CHINA SHENZHEN ANHANG TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfprofiel
Hoofdmarkt: Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Handelstype: Fabrikant , Exporteur
Merken: Annhung
Nr van Werknemers:: 10~50
Jaarlijkse Verkoop:: 2 Million-3 Million
Gevestigd jaar:: 2016
De uitvoerpc:: 50% - 60%
Inleiding

Anhang Technology is een gespecialiseerde onderneming die zich toelegt op onderzoek, productie, verkoop en after-sales-service van luchtvaartobstructielampen, waarschuwingslampen voor vliegtuigen, verlichting van helikopterplatforms,zonnelampen voor vliegveldenOnze fabriek is gevestigd in Shenzhen City, China en hebben meer dan 10 jaar productie ervaring voor klanten uit de hele wereld.Onze producten zijn gepatenteerd en hebben ook CE geslaagd, ICAO, FAA, CAAC, IALA, ROHS, ISO9001, ISO14001, ISO 45001 enz. Alle luchtvaartobstructielichten, waarschuwingslichten voor vliegtuigen, verlichting van het helikopterterrein,De zonne-energieverlichting van het vliegveld voldoet volledig aan de normen van de ICAO (Internationale Organisatie voor Civiele Luchtvaart), FAA ((Federal Aviation Administration) CAAC ((Civil Aviation Administration van China).Alle scheepvaartlantaarns voldoen volledig aan de normen van IALA (International Association of Lighthouse Authorities)Tot nu toe hebben we meer dan 42 octrooien.

Onze producten worden op grote schaal gebruikt in civiele luchthavens, helikopterplatforms, communicatietoren, fabrieken, elektriciteitscentrales, televisietoren, havens, bruggen en hoge gebouwen, boeien op zee, enz.Geavanceerde technologie zoals LED (lichtdiode), Solar Clean Power, GSM SIM Card Monitoring, GPS Time Synchronisation technologie, Blutooth, Wireless Remote Control enzovoort toegepast in onze producten.Alle materialen zijn UV beschermd en anti-corrosie en de laagste waterdichtheid is IP65 wat ervoor zorgt dat de lichten lang buiten kunnen worden gebruikt.

Als het product ooit op een of andere manier faalt, repareren of vervangen we het item zolang u het product bezit.

 

 

Annex Technology's missie:

Alles voor een veilige vlucht

We doen ons best om standaard en goede kwaliteit luchtvaart obstructie licht, heli-verlichting, zonne-airfield lichten, maritieme navigatie leveren

De Commissie is van mening dat de Europese Unie in de komende vijf jaar een belangrijke rol zal spelen in de ontwikkeling van de Europese luchtvaartsector.

 

 

Onze kernwaarden

 

Innovatief, klantgericht, teamwerk, kwaliteit, distributie, pragmatisch

 

Visie

 

Laat ons bedrijf de wereldleider worden in het maken van navigatie licht en technologie.

Service

Beste klanten,

 

Dank u voor het selecteren van producten van Anhang-Openbare Technologie (HK) Vennootschap.

 

Alle Anhang-productgebruikers zullen van de dienst van vrije reparatie binnen één jaar na de aankoopdatum en levenonderhoud na verkoop genieten

 

Als de volgende omstandigheden kunnen voorkomen, zullen de gebruikers niet van de dienst van vrije reparatie genieten, en de kosten van de onderhoudsmaterialen en het werken-uur zullen worden geladen. Gelieve te lezen zorgvuldig na artikelen voor uw eigen belangen:

1.Damage die door fysieke redenen wordt veroorzaakt

2.Damage die door steun, het gebruiken, opslaan wordt veroorzaakt wegens mis-volgende de verrichtingsinstructies

3.Damage die door zonder autorisatie te handhaven en delen zonder toestemming wordt veroorzaakt te vervangen

4.Products voorbij de garantieperiode

5.Damage die door overmacht, zoals natuurlijke factoren als verlichtingsstaking, aardbeving enz. wordt veroorzaakt

 

Vernieuwingsperiode:

1.Products voorbij de garantie zal de periode van de periode van 2 maanden van vrije reparatie na geladen onderhoud genieten

2.Products onder garantie zal de periode van de resterende periode van vrije reparatie na geladen onderhoud genieten

 

De termijnen van de naverkoopdienst van het licht van het luchtvaartobstakel:

1.Two jaren volledige garantie, vijf jaar onderhouds sinds de het kopen datum.

2.Since de het kopen datum, de volledige garantie van 1st jaar aan 2de jaar, de vrije onderhoudskosten en de materiële kosten.

3.Since de het kopen datum, onderhoud van 3de jaar aan 5de jaar, vrije onderhoudslast.

 

De volledige garantie is niet beschikbaar als één van de onderstaande situaties gebeurt:

1. kunstmatige schade en overmachtschade.

2.Installation stemt niet met de instructie overeen.

3.The de gebruikte specificatie overschrijdt de normale specificaties in de instructie.

4.Disassemble de productie zonder onze toestemming.

5.Damaged door de ongepaste opslag (de opslag zou vochtbestendig moeten zijn, zouden de producten met batterij periodiek moeten worden geladen.

 

Uit de garantiedatum:

1.When een defect gebeurt, gelieve te werken met ons personeel van de naverkoopdienst met de detaillering van de scène en het defect samen. Indien nodig, te verstrekken gelieve de foto's van scène en defectproduct aan ons zodat wij de geschikte en doeltreffende dienst kunnen aanbieden.

2.Anhang het personeel van de naverkoopdienst wordt verplicht om het rapport van de mislukkingsanalyse aan de klant te verstrekken.

 

 

Het proces van de naverkoopdienst:

CHINA SHENZHEN ANHANG TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

 

 

Momenteel, verleent Anhang als volgt de goede dienst:

 

• VOLTAGE (DC12V, DC24V, DC48V, AC120V, AC220V, AC380V)
• Lichtbron (leiden, Dekking)
• Regelbare flitstarieven
• Voltagewaaier (DC12V~DC220V, AC24V~AC300V)
• Controlerende manier
• IP Beschermingsnorm (IP65, IP67, IP68)
• Laag en Op hoge temperatuur
• Anti elektromagnetische interferentie
• Installatiedelen
• Kringsraad (foto-elektrische controle)

 

 

Geschiedenis

2008, ontwikkelen een grote hoeveelheid innovatieve producten worden gebruikt in hoogbouw, telecom toren.

 

2009"Anhang heeft het ISO 9001-seriecertificaat gekregen• Serie Aviation Obstruction Light begint op de markt.

 

2010• Succesvolle samenwerking met de grootste telecomoperator in Guatemala en vervolgens wordt Anhang 2000 stuks zonnelicht verlicht in Telecom Tower in Guatemala

• Grote kracht en lange levensduur LED wordt gebruikt in Aviation Obstruction Light.

 

2011,Anhang richtte een productonderzoeks- en ontwikkelingscentrum op in Shenzhen, China •Anhang richtte een internationale marketingafdeling op om de buitenlandse markt te betreden.

 

2012,Een succesvolle ontwikkeling van LED Marine Lanterns, die worden gebruikt in vuurtorens, Buoy Light beacons, olieboorplatforms, enz.heeftuitgevoerdnaarIn veel landen,bijv. de Filippijnen,Vietnam, Cambodja, Zuid-Afrika, Pakistan, Singapore, VS, Australië, Italië, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Qatar, Saoedi-Arabië, Chili, Guatemala, Costa Rica, VAE, Israël, enz.

 

2013,Samenwerking met Made-in-China plat, High-intensity LED Aviation Obstruction Light werd met succes ontwikkeld, Research and Development in Airport Lighting is opgericht.

 

2014,Samenwerking met Alibaba voor internationale zaken, Low-intensity Aviation Obstruction Light met meer groot voordeel op de markt komen, Anhang op het gebied van Airport Lighting komen,Onderzoek en ontwikkeling in luchthavenverlichting wordt opgericht.

 

2015,Succesvol winnend project, KLCC ((Kuala Lumpur City Centre of Petronas, Twin Tower) en succesvol toepassen van draadloze synchronisatie, RS 485 communicatieweg en PC-monitoring,Succesvolle opening van nieuwe module voor Inset Helipad Light"Mediumintensiteit type B, luchtvaartbelemmeringslicht en laagintensiteit zonne-energie-luchtvaartbelemmeringslicht.

 

2016-2017,Shenzhen Anhang Technology Co., Ltd is opgericht. En vervolgens gaat Anhang op het gebied van luchthavenverlichting met de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling in luchthavenverlichting opgericht.We hebben Shenzhen Technology Innovation Project toegepast..

 

2018-2020, Ontwikkelen van een nieuw draagbaar lichtsysteem voor het helikopterterrein en een nieuw type licht voor luchtvaartbelemmeringen met een lage intensiteit.en won het China's High and New-Tech Enterprise eerbewijs.In hetzelfde jaar hebben we de goedkeuring gekregen van het Shenzhen Technology Innovation Project 2018.

 

2021 tot en met 2022, Shenzhen Anhang Technology Co., Ltd. voltooide de CAAC MH6012-2015 Aviation obstruction light, MH 5001 ▌2013 Aerodrome Technical Standards test,en de certificering heeft behaald.

 

 

Ons Team

CHINA SHENZHEN ANHANG TECHNOLOGY CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

Company Slogan

Onze bedrijfslogan: Er is geen beste, slechts beter.

Contacteer op elk ogenblik ons

+86-755-89589401
Zaal 801, die 1, Shenzhen-Co. van Ijsvogel Nieuw Materialen, Ltd Nr 6, de 1st Weg van Jinlong, Baolong-Gemeenschap, Baolong-Straat, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC 518118 bouwen
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons